Dnevnik
Posted in

Lov u Africi

Posted in

Afrika – Crni kontinent 

Bogatstvo i raznolikost prirode, prekrasni krajolici, romantični zalazak sunca uz vatru kamina i zvukove iz buša. Puno divljači na terenu, napeto prikradanje, dogovor s vodićem za vrijeme lova i zasluženi odmor u ugodnoj atmosferi kampa nakon uspješnog lova – sve je to Afrika. Potpuni doživljaj prirode i lova dobro su poznatim svim afričkim lovcima, ali rijetki su ga mogli dobro opisati kao Hemingway. Zato ne vjerujte pričama drugih već se sami uvjerite u ljepote i bogatsta ovog kontinenta – a pri prvom pogledu što Vam se sve u cijeni aranžmana pruža, splasnut će predrasude o nedostižnosti afričkog safarija. Doživite svoj prvi safari ili se ponovno vratite Africi – jer kaže se da tko jednom posjeti Afriku, uvijek joj se vraća ! U našoj ponudi nudimo Vam lov i odmor u Namibiji.
Namibija, zašto baš Namibija? Namibija je država u južnoj Africi na obali Atlantskog oceana. Namibija je postala neovisna od Južne Afrike 1990. i spada među mlađe svjetske države. Lovišta su privatna i ima ih oko 620, Nijemci ili njihovi potomci su vlasnici lovišta, a crnci su radnici.
Ozbiljnijim lovom i  lovnim turizmom počeli su se baviti 1990. godine kada su i stekli nezavisnost. Politički i ekonomski Namibija  je najstabilnija država u Africi pa je stoga odabrana da kao tako sigurna za lovce i bude njihova ev. lovna destinacija.
U Namibiji se prakticira isključivo trofejni lov. 
 Vrhunac svakog lova, san svakog lovca, a to je: HODATI I LOVITI NA CRNOM KONTINENTU.

Join the conversation

NA VRH

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.