Politika o privatnosti

Uvodne odredbe

  • TRB Adventure poštuje privatnost korisnika i koristi tehnologije koje štite privatnost korisnika.
  • Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu ličnih podataka na web prezentaciji TRB Adventure.

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

TRB Adventure čuva lične podatke prikupljene o korisniku koji joj mogu pomoći u unapređenju korisničkog iskustva. Informacije se mogu prikupljati na različite načine, uključujući: kolačiće, email poruke, putem telefonskih i razgovora u poslovnici, prilikom korištenja kontakt forme na web prezentaciji TRB Adventure, javno dostupne podatke na društvenim mrežama, u istraživanja zadovljstva komitenata ili promocije proizvoda. TRB Adventure neće čuvati lične podatke Korisnika duže nego što je neophodno za pružanje usluge ili propisano zakonskim aktima.

Dijeljenje podataka

U skladu sa aktuelnim zakonskim regulativama TRB Adventure se obavezuje da će čuvati prikupljene korisničke podatke i da ih može koristiti isključivo uz saglasnost korisnika u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i optimizacije poslovnih procesa.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza, informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

NA VRH
Arrow

SHOPPING BAG 0