PENTAGON TACTICAL ACHILLES ČIZME XTR 6 K15030

185.00 KM

Očisti
Kategorija:

Opis

Višenamenska taktička obuća pogodna je za situacije brzog reagovanja, kao i za razne vrste aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, airsoft, paintball ili lov.

Sa gornjim delom izrađenim od čvrste zrnaste kože sa tvrdom najlonskom tkaninom od 1200 den, Taktičke čizme Achilles XTR 6 “iz Pentagona sede iznad gležnja i isporučuju se sa vodonepropusnom Hidroguard membranom, najlonskim omčama za povlačenje i postavljenim okovratnikom i jezikom. Štaviše, čizme koristite EVA srednji potplat, inovativan materijal koji apsorbuje energiju i koji se ukoči na udar, ali savija kada zaštita nije potrebna, pružajući sigurnost i udobnost.

Ove neverovatno čvrste i udobne taktičke čizme Achilles XTR 6 “iz Pentagona, pedantno su dizajnirane za posebne misije u svim mogućim uslovima. Bilo da se radi o trčanju u šumi, treningu u teretani, lovu, borilačkim veštinama ili akcijama sprovođenja zakona, Pentagonove čizme su savršen izbor za sve koji traže obuću vojnog kvaliteta.

 

 

        Karakteristike proizvoda

Prozračna najlonska mrežasta tkanina
Koža velike gustine
Gumeni spoljni đon
Visina 6
Ponovno sprovođenje prstiju i pete
Đon je tporan na klizanje i otporan na ulje
Vodootporna obloga Hidroguard

 

 

Informacije

Isporuka
Isporuka se vrši putem kurirske službe X EXPRESS. Za više informacija o cenama dostave, kliknite ovde.

Pomoć
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas na (+387) 55 421 006, ili na email info@trbadventure.com.

NA VRH

PENTAGON TACTICAL ACHILLES ČIZME XTR 6 K15030

185.00 KM
Očisti

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.