SET ANTIFONI + NAOČARE ALLEN 2388

89.00 KM

Kategorija:

Opis

Bez obzira na to kako odabrali pucati, Girls With Guns® ima nešto za vas! Od vanjske odjeće dizajnirane za preživljavanje bilo kojeg elementa, udobne opreme, i izvan dometa i od odjeće s logotipom za sve prilike, naše futrole i dodaci za snimanje dizajniraju žene. Stvoren za svaku avanturu koja vam se nađe na putu, živite punim plućima i nadahnite one na terenu i na dometu.

 

 

    Karakteristike proizvoda
Postavljena traka za glavu je podesiva, a naušnice imaju mekanu podstavu od pjene – u skladu s ANSI S3.19 i CE EN352-1 ocjenama zaštite sluha.
Kada se ne koristi, kompaktni dizajn niskog profila se preklapa za lako skladištenje i ima NRR od 23 dB, štiteći uši u stilu.
Izradjene od polikarbonata trpi udarce, izdržljivi metalni okvir ima mekane komade za nos i ušne uloške za udobnost – zaštitne naočale imaju oznaku ANSI Z87 + i CE.
Zaštitne naočale pružaju vam bistra sočiva, sjajne za upotrebu prilikom snimanja ili za bilo koju drugu sigurnosnu aplikaciju.
Dizajniran od žena za žene, Girls With Guns® zaštita za oči i sluh.

Informacije

Isporuka
Isporuka se vrši putem kurirske službe X EXPRESS. Za više informacija o cenama dostave, kliknite ovde.

Pomoć
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas na (+387) 55 421 006, ili na email info@trbadventure.com.

NA VRH

SET ANTIFONI + NAOČARE ALLEN 2388

89.00 KM

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.