LOVAČKI NOŽ RECON 1 27BS

415.00 KM

Kategorija:

Opis

LOVAČKI NOŽ COLDSTEEL 1 27BS

Serija Recon I nastavlja da postavlja standard za taktičke sklopive noževe koji je teško nadmašiti. Ovi čvrsti, pouzdani noževi su već dugi niz godina oslonac u svetu taktičkih noževa, sa teško stečenom reputacijom pouzdanosti i snage.

Cold Steel Inc. Cold Steel, Inc. je američki prodavač noževa/oštrica, oružja za obuku, mačeva i drugih borilačkih vještina oštrih i tupih oružja, sa sjedištem u Irvingu, Teksas. Cold Steel proizvodi se proizvode širom svijeta, uključujući Sjedinjene Države, Japan, Kinu, Tajvan, Indiju, Italiju i Južnu Afriku.

 

Popularan nož kod pripadnika vojske i policije, vatrogasnih i spasilačkih ekipa, kao i kod civila koji cjene vredan, pouzdan alat za svaku priliku. Oštra kao skalpel i čvrsta kao tenk, Recon serija je dostupna sa oštricama od 2, 3, 4 i 5,5 inča, a svaki aspekt njihove konstrukcije je previše projektovan da bi ih učinio što jačim, izdržljivijim i efikasnijim koliko je to ljudski moguće .

Ovi Cold Steel klasici su tanki, lagani, oštri kao brijač i neverovatno jaki! Svaki model u ovoj raznolikoj seriji ima svetski poznatu Tri-Ad bravu, što ih čini skoro neotpornim na šok i čuva vaše dragocene prste od povreda kada koristite nož čak i u najtežim uslovima.

Specifikacije
Broj artikla: 27BS
Naziv artikla: Recon 1 Spear Point Plain (S35VN)
Težina: 5,3 oz.
Debljina oštrice: 3,5 mm
Dužina sečiva: 4,0”
Ručka: 5,375” duga. Crna G10
Ukupno: 9,375”
Čelik: S35VN nerđajući čelik sa crnim DLC premazom
Džepna kopča: Dvostruka nerđajuća kopča za džep/pojas

Informacije

Isporuka
Isporuka se vrši putem kurirske službe X EXPRESS. Za više informacija o cenama dostave, kliknite ovde.

Pomoć
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas na (+387) 55 421 006, ili na email info@trbadventure.com.

NA VRH

LOVAČKI NOŽ RECON 1 27BS

415.00 KM

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.