BERETTA 686 SILVER PIGEON 1 SPORTING 12/76

Kategorija:

Opis

Prirodna preciznost

Silver Pigeon I je izgrađen na legendarnoj 686, dugogodišnjem miljeniku lovaca i takmičarskih strijelaca. Ima dvije konične brave u sredini, tačno između cijevi, što mu daje veliku čvrstoću i trajnost zaključavanja, a pritom drži profil znatno nižim. Prednost je u tome što je oko strijelca mnogo bliže ravnini njegove ruke: znatno bolji balans i koordinacija ruka-oko.

Prijemnik niskog profila

686 je poznata po kompaktnosti i niskom profilu. Osim što dodaje cijelokupnoj eleganciji puške, omogućava da se oko može približiti ravnini ruke koja ga podržava, što čini usmjeravanje lako i prirodno.


Schnabel potkundak

Dodaje dodir svjetlosti starog sveta na 686 Silver Pigeon I, vodeći oko još bolje duž njegovih glatkih linija.


Gravure

Prijemnik modela 686 krasi tradicionalni dizajni koji podsjeća na britanske i evropske škole izrade oružja. Geometrija pomicanja proporcionalna je da odgovara eleganciji prijemnika, kao i da upotpuni sveukupne linije ove savršeno izbalansirane sačmarice.


Selektovano drvo oraha

Sačmarica nije samo oružje: to je iskustvo, od trenutka kada ga vlasnik iznese iz kutije. Iz tog razloga, Beretta puške kao što su 686 Silver Pigeon I dizajnirane su tako da upadnu u oči, kao i da besprijekorno rade na terenu.


Cijev od hladno-kovanog čelika

Bez obzira na sjajnu akciju sačmarice i besprijekornu ravnotežu, hitac mora prvo da prođe kroz cijev da bi stigao do cilja. Dakle, što je savršenija geometrija cijevi, to će biti konzistentniji i predvidljiviji hitac. Hladno-kovane cijevi Berette dizajnirane su i mukotrpno proizvedene kako bi ponudile ovu vrstu preciznosti, kao i trajnost kojoj odgovaraju.


Kočnica i selektor cijevi

Sigurnosna kontrola je povoljno postavljena da se lako može upravljati palcem ruke. Sadrži i ručicu za odabir cijevi koji vam omogućava da prvo odaberete koja će se cijev prva aktivirati.

Informacije

Isporuka
Isporuka se vrši putem kurirske službe X EXPRESS. Za više informacija o cenama dostave, kliknite ovde.

Pomoć
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas na (+387) 55 421 006, ili na email info@trbadventure.com.

NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

NA VRH
Arrow

SHOPPING BAG 0