REMINGTON 700 ADL CAL 30-06

1,930.00 KM


Za kupovinu ovog proizvoda potrebna Vam je dozvola, za više detalja kontaktirajte nas.
Kontakt Kategorija:

Opis

Remington Model 700, puška bez premca i vrhunskog izvođača u svakom pogledu. Njegova preciznost i pouzdanost postali su standard kojim se mjere i pušaju sve ostale puške sa centralnom vatrom.

I dalje najtačnija puška iz kutije, model 700 donosi svoju čuvenu akciju i poznatu postojanost u ovu raznoliku porodicu oružja – sve opremljene Remingtonovim spoljno podesivim sistemom okidača X-Mark Pro.

Karakteristike vatrenog oružja
Super Cell Recoil Pad: Deset godina rigoroznih istraživanja i razvoja stvorilo je najefikasniju povratnu podlogu na planeti. Nevjerovatnih 54% smanjenja trzaja od filca u odnosu na standardne tvorničke uloške.
Spoljno podesivi okidač: Razbija se poput stakla, praktično nema puzanje i nudi nivo kontrole pucanja koji nema premca ni u jednom današnjem tvorničkom okidaču. Eksterno podesivi okidački sistem X-Mark Pro pruža istinske, prilagođene performanse u proizvodnom okidaču i prilagodljiv je korisniku.

Informacije

Isporuka
Isporuka se vrši putem kurirske službe X EXPRESS. Za više informacija o cenama dostave, kliknite ovde.

Pomoć
Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Kontaktirajte nas na (+387) 55 421 006, ili na email info@trbadventure.com.

NA VRH

REMINGTON 700 ADL CAL 30-06

1,930.00 KM

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.