Uslovi korišćenja

Prihvatanje uslova korištenja

Ova web-stranica je vlasništvo firme TRB Adventure d.o.o. Bijeljina. Molimo da pažljivo pročitate rubriku Uslovi Korištenja prije samog korištenja web-stranice. Pristupanjem web-stranici www.trbadventure.com i korištenjem materijala s web-stranice i ostalih online servisa, obavezujete se prihvatiti navedena pravila korištenja. Ukoliko se ne slažete s ovim pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije s web-stranice www.trbadventure.com.

Politika privatnosti (Privacy Policy)

Prilikom korištenja interaktivnih dijelova web-stranice www.trbadventure.com, web-aplikacija na kojoj je napravljena web-stranica prikuplja podatke o korisnicima stranice. Podaci prikupljeni ovim putem (e-mail adrese i sl.) isključivo će biti korišteni za kontaktiranje s korisnicima putem e-mail-a i ni pod kojim uslovima neće biti dati na korištenje trećoj strani. Odgovornost za tačnost informacija o ličnim podacima snose korisnici stranice.

Ova web-stranica na sebi ima linkove na druge web-stranice. TRB Adventure d.o.o. ni na koji način nije odgovorna za politiku privatnosti koja se provodi na tim stranicama.

Odricanje od odgovornosti (Disclaimer)

Ukoliko u skladu sa zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini TRB Adventure d.o.o. ima obavezu da objavljuje određene informacije na svojoj web-stranici, TRB Adventure d.o.o. je odgovoran za sadržaj informacija dostupnih javnosti.

U slučaju objave informacija, materijala ili drugih sadržaja na web-stranici www.trbadventure.com, čija objava nije propisana zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini, TRB Adventure d.o.o. nastoji osigurati da su informacije na web-stranici potpune i tačne. Ipak, TRB Adventure d.o.o. ne može garantovati njihovu tačnost i ne snosi odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu koja može nastupiti kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja dokumenata, informacija, materijala ili sadržaja s web-stranice, ili za posljedice odluka donesenih na bazi njih.

TRB Adventure d.o.o. se ne protivi navođenju linka na web-stranicu www.trbadventure.com, pod uslovom da sadržaji s web-stranice nisu izmijenjeni i/ili iskrivljeni. Kod postavljanja linka na web-stranicu www.trbadventure.com, web-stranica www.trbadventure.com mora biti dostupna u zasebnom prozoru. Linkovi na druge stranice koji se nalaze na web-stranici www.trbadventure.com postavljeni su samo radi praktičnosti i TRB Adventure d.o.o. ne prihvata nikakvu odgovornost za sadržaj tih stranica.

Izmjena i dopuna sadržaja

TRB Adventure d.o.o. zadržava pravo izmjena i dopuna sadržaja na web-stranici www.trbadventure.com bez prethodne najave. Web-stranica www.trbadventure.com redovno se ažurira.

Autorska prava (Copyright)

TRB Adventure d.o.o. zadržava autorsko pravo na web-stranicu www.trbadventure.com i kompletan sadržaj te stranice, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obaveznog navođenja “www.trbadventure.com” kao izvora informacija i navođenja linka na www.trbadventure.com. Sadržaj informacija preuzetih s web-stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal s ove web-stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe.

Sva prava izdavača, trgovca i nosioca programa na snimljenom i štampanom djelu su zadržana.
Trgovac je TRB Adventure d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te
prodavati proizvode trgovca niti bilo koji dio tih proizvoda.

NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

NA VRH
Arrow

SHOPPING BAG 0