Ekol (Voltran)

Voltran Silah Sanayi je kompanija koja već 20 godina proizvodi i prodaje prazne (signalne) pištolje, CO2 pištolje, Flobert pištolje, zračne puške i pribor za oružje na domaćem i međunarodnom tržištu.
Pružajući efikasna rješenja za potrebe kupaca svojim inovativnim idejama, autentičnim dizajnom i kvalitetnom uslugom od proizvodnje do procesa nakon prodaje, Voltran Silah Sanayi izvrsno zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve i pruža vam najbolju uslugu poboljšanjem kvalitete usluge i asortimana proizvoda. svaki dan.
Djelujući u skladu sa svojim ciljevima rasta, moćno i inovativno odjeljenje za istraživanje i razvoj Voltran Silah Sana pažljivo prati inovacije, dizajn i trendove u području oružja širom svijeta. Na ovaj način su postali vodeća kompanija kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou, a kompanija sa svojim EKOL brendom samouvjereno ide na putu da postane globalni igrač u sektoru.
Koristeći sirovine i artikle koji su u skladu sa svjetskim standardima za proizvodnju, Voltran Silah Sanayi nastavlja neometano poslovanje u svom novom sjedištu sa zatvorenom površinom od 10.000 m2 kako bi održao i unapredio svoj koncept kvaliteta u svim fazama proizvodnje.

Ekol (Voltran)

Prikazuje se 2 rezultata

Prikaži:
Nema na zalihama
Place holder

VAZDUŠNA PUŠKA EKOL THUNDER 4,5mm

Vazdušna puška Ekol Thunder 4,5mm.

Cijena 280KM.

Karakteristike:
KALIBAR 4,5 mm
DUZINA 1155 mm
SIRINA 49 mm
VISINA 190 mm
TEZINA 2900 g

PAKOVANJE 18 cm X 38 cm X 124 cm

290,00 KM
Pozovite za provjeru stanja
Nema na zalihama

VAZDUŠNA PUŠKA EKOL ULTIMATE 4,5mm

  • Kalibar: 4,5 mm
  • Dužina: 1155 mm
  • Kapacitet: 1 dijabola
  • Visina: 190 mm
  • Širina: 45 mm
  • Težina: 2630 gr
  • Brzina: 190 m/s
285,00 KM
Pozovite za provjeru stanja
Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu