TRB Adventure

Miloša Obilića 2, 76300 Bijeljina

TRB Adventure Vam nudi veliki izbor lovačke opreme i naoružanja od najinovativnijih i najpouzdanijih brendova iz celog svijeta. Pentagon, Glock, Češka zbrojevka, Allen, GPO su samo neki od brendova koje možete pronaći kod nas.

Kod nas ćete pronaći širok izbor odjeće, obuće i opreme za boravak u prirodi, sportske, avanturističke aktivnosti kao i specijalizovanu taktičku opremu, odjeću i obuću.

Pored renomiranih svjetskih brendova kod nas u TRB Adventure-u možete I pronaći prvi 9mm poluautomatski pištolj proizveden u Republici Srpskoj, RS9 Vampir.

Bez obzira da li prvi put kupujete nešto od lovačke opreme ili naoružanja, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno.

  • Lovačko oružje i oprema,
  • Sportsko oružje i oprema
  • Taktička oprema, odjeća i obuća.
  • Odjeća za lov i boravak u prirodi,
  • Obuća za lov i boravak u prirodi
  • Dodatna oprema.

Korisnička podrška

Radnim danima 08 - 18 h, Subotom 08 - 16 h.

Svaka kupovina u našoj online prodavnici podrazumjeva punu podršku kupcima.Od pažljivog pakovanja robe, do isporuke na adresu kupca.Tu smo da vam pružimo sve neophodne informacije ili savjete.Postprodajna podrška vam omogućava da brzo i lako riješite bilo kakvu dilemu nakon kupovine, bez obzira da li se radi o informaciji, o povratu / zamjeni robe, servisu ili uslovima garancije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 300 KM. Cijena dostave za narudžbe do 300 KM je 10 KM.

Online podrška

Podrška kupcima. Telefonski, putem društvenih mreža, viberom ili email-om.

Povrat robe

Povrat robe u roku od 7 dana od dana kupovine.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu