Povrat i zamjena robe

Robu kupljenu u našoj web prodavnici možete vratiti ili zamjeniti u roku od 15 dana od dana kupovine.

POVRAT ROBE

Da bi povrat robe bilo moguće ostvariti , roba ne može biti korištena, te mora biti u originalnom stanju u kome je i primljena. Takođe mora posjedovati originalnu ambalažu / fabričko pakovanje u kome je isporučena.

Postoje određene grupe artikala koje nije moguće vratiti. Proizvodi sa kratkim rokom trajanja, proizvodi za njegu i higijenu, katalozi i štampani materijali, opasni i zapaljivi materijali i tečnosti.

Dodatni nematerijalni proizvodi koji ne podliježu povratu:

  • Poklon kartice
  • Softverski proizvodi

Da bi ste mogli vratiti proizvod, potrebno je da priložiti originalan fiskalni račun.

Povrat robe, zamjena robe ili refundiranje novca neće biti izvršeni u sljedećim slučajevima:

  • Prekoračen definisani rok od 15 dana
  • Roba je korištena.
  • Roba je oštećena
  • Roba ne posjeduje originalnu ambalažu ili nije u originalnom fabričkom pakovanju
  • Ne posjedujete originalan fiskalni račun

ZAMJENA ROBE

Ukoliko kupljeni artikal želite zamjeniti, zamjenu je moguće izvršiti uz priložen fiskalni račun i tačan opis artikla za koji želite izvršiti zamjenu.

Ukoliko se radi o artiklima sa razlikama u cijeni, razlika će biti naplaćena ili isplaćena u skladu sa aktuelnim cijenama artikala u trenutku zamjene.

Za zamjene inicirane od strane kupca, troškove dostave plaća kupac.

POSTUPAK POVRATA, ZAMJENE I REFUNDIRANJA

Bez obzira da li želite vratiti ili zamjeniti robu, potrebno je da nas prethodno kontaktirate putem telefona, email-a ili direktno u maloprodajnom objektu, kako bi smo mogli obraditi dokumentaciju vezanu za vašu specifičnu kupovinu.

Prilikom kontakta je potrebno da pripremite fiskalni račun i neophodne podatke vezane za vaš upit.

Vaš zahtjev za zamjenu, povrat ili refundiranje sredstava će biti obrađen u najkraćem roku, a vi će te biti obavješteni  o načinu i roku realizacije istoga.

U slučajevima kada se refundiraju finansijska sredstva za online transakcije, novac se ispaćuje isključivo na Vaš bankovni račun. Refundiranje u gotovini je moguće isključivo u maloprodajnom objektu.

U slučaju da su nedostaci ili oštećenja primjećeni na robi prilikom preuzimanja isporuke od kurirske službe, niste u obavezi preuzeti proizvod ako to ne želite. Takođe nas možete kontaktirati u prisustvu kurira, ukoliko želite otvoriti pošiljku kako bi ste se uvjerili u ispravnost kupljene robe.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu