LOVAČKI NOŽ COLD STEEL MEDIUM LUZON 20 NQL

Pozovite za provjeru stanja

120,00 KM

Close
Price Summary
  • 120,00 KM
  • 120,00 KM
  • 120,00 KM
Nema na zalihama

Model: Medium Luzon 20NQL
Težina: 100 g / 3.5oz
Debljina oštrice: 2,75 mm
Dužina oštrice: 10,2 cm / 4in
Dužina ručke / materijal: 12,7 cm / GFN
Ukupna dužina: 22,9 cm/ 9in
Čelik oštrice: Mov, 8Cr13MoV
Dodatne karakteristike: Sigurnosni prekidač / plastična džepna kopča
Vrsta noža: Preklopni
Način oštrenja: ravna , sekundarna V-ivica
Oblik oštrice: Clip Point
Mehanizam zaključavanja: Opružna brava lista

Uporedi
Dostava i povrat robe
Imate pitanje o proizvodu?

Imate pitanje?

[contact-form-7 id="12" product-title="LOVAČKI NOŽ COLD STEEL MEDIUM LUZON 20 NQL"]
Rok isporuke:
18 Jula - 22 Jula
Garantovano bezbjedno plaćanje Trues Badge
Kataloški broj: CS-20NQL SKU: 1002 Kategorija:

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300 KM.

POVRAT ROBE

Povrat robe u roku od 7 dana.

Bezbjedno plaćanje

Garantovano sigurno plaćanje.

Online podrška

Telefonska i online podrška.

Opis

Cold Steel Medium Luzon 20NQL je tanak i lagan džepni nož po nevjerovatnoj cijeni. Rezultat plodne saradnje između Mikea Wallacea i osnivača Cold Steela Lynn C. Thompson. Bili su inspirisani tankim i šiljatim automatskim noževima. Ali pošto ovo nije uvijek legalno, Cold Steel je koristio ‘normalan’ otvor peraja. Dakle, nema opruga.

Umjesto toga, Cold Steel je posebnu pažnju posvetio snažnoj bravi. Kao što smo navikli. Linerlock je poboljšan sekundarnom bravom kako biste bili sigurni da možete pravilno učvrstiti bravu. Kao takav, neće se slučajno zatvoriti kada to ne želite.

Cold Steel se pobrinuo da težina Luzona ostane mala. Bili su uspješni, posebno kada se pogleda dužina oštrice. Drška je izrađena od FRN: plastike ojačane staklenim vlaknima koja je lagana i istovremeno jaka. Čak je i džepna kopča napravljena od FRN-a. Oštrica je izrađena od čelika 8Cr13MoV. Ovo je nehrđajući čelik koji se lako oštri.

Model: Medium Luzon 20NQL
Težina: 100 g / 3.5oz
Debljina oštrice: 2,75 mm
Dužina oštrice: 10,2 cm / 4in
Dužina ručke / materijal: 12,7 cm / GFN
Ukupna dužina: 22,9 cm/ 9in
Čelik oštrice: Mov, 8Cr13MoV
Dodatne karakteristike: Sigurnosni prekidač / plastična džepna kopča
Vrsta noža: Preklopni
Način oštrenja: ravna , sekundarna V-ivica
Oblik oštrice: Clip Point
Mehanizam zaključavanja: Opružna brava lista

Cold Steel je kompanija posvećena izradi najjačih i najoštrijih noževa na svijetu. Tokom posljednje tri decenije, Cold Steel je bio na čelu mnogih inovacija koje su pomogle da se definira industrija noževa. Progresivni napredak, uključujući uvođenje provjerenih Kraton® ručki i stilova oštrice tanto point, prešli su od neobično zanimljivih karakteristika do obilježja kvalitete i sofisticiranosti u cijeloj industriji. Novi teren je također probijen uvođenjem jedinstvenih novih čelika za oštrice kao što su San Mai III® i Tri-Ad™ Lock & locking mehanizam za sklopive noževe. Tri-Ad™ Lock, na primjer, nikada nije bio ravnopravan ni sa jednim od Cold Steel-ovih konkurenata i ništa što su do sada proizveli nije dokazano da je nadmašuje. Naravno, Cold Steel će uvek gledati u budućnost, neprestano nastojeći napraviti najjače, najoštrije noževe na svijetu. Taj cilj, koliko god bio neuhvatljiv i teško ostvariv, isti je proteklih četrdeset godina. Cold Steel Inc. je kompanija za noževe i alate posvećena stvaranju najjačih, najoštrijih noževa na svijetu, mačeva, tomahavka, mačeta, pribora za jelo, alata za svakodnevno nošenje: EDC. Brzo usvojen od strane vojske, specijalnih jedinica za provođenje zakona, osoblja hitnih službi, profesionalaca za samoodbranu kao i članova zajednice borilačkih vještina, Cold Steel je brzo postao poznat po kvalitetu, snazi, pouzdanosti i pouzdanosti u svakodnevnom nošenju (EDC). Raznovrsna linija brzo je narasla i uključivala ne samo veliki izbor sklopivih noževa (od manjih "EDC" oštrica, do naših legendarnih "mega-foldera"), već i fiksnih oštrica, mačeva, sablji, motki i helebarda , kao i lovačku opremu, koplja, sjekire, mačete, tomahavke i alate! Tokom decenija, Cold Steel je uveo pionirske nove materijale i dizajne koji su pomogli u oblikovanju svijeta modernih noževa, oštrih oružja i alata. Od uvođenja kariranih Kraton® ručki i "amerikanizovanog" obika Tanto oštrice, do uključivanja inovativnih novih čelika za oštrice poput San Mai III® i mehanizama za zaključavanje koji mijenjaju igru ​​(kao što je naša Tri-Ad™ brava). Cold Steel nastavlja da donosi nove nivoe snage, sigurnosti i performansi na tržište, pružajući isprobane i testirane proizvode na koje se možete osloniti – bilo kada, bilo gde!

Dodatne informacije
Težina 0,12 kg
Recenzije (0)
0 ★
0 Ocjena
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Još uvijek nema recenzija

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu