MARES REGULATOR FUSION 72X 416252

Proizvod je dostupan

1.050,00 KM

Close
Price Summary
  • 1.050,00 KM
  • 1.050,00 KM
  • 1.050,00 KM
Požurite, ostalo je je još samo 1 komada.

Regulator za ronjenje Fusion 72X garantujei visoke performanse i odličnu izdržljivost. Prva faza 72X je napravljena od hromiranog mesinga sa bisernom završnom obradom. Ovaj proces ga čini veoma otpornim na habanje, a istovremeno nudi jedinstven, elegantan izgled. Fusion drugi stepen ima visoka svojstva toplotne provodljivosti, što ga čini idealnim za upotrebu u veoma hladnoj vodi.

  • MATERIJAL: Metal
  • PRVA FAZA: Balanced Diaphragm
  • TEŽINA PRVE FAZE INT: 882 g / 31,1 oz
  • TEŽINA PRVE FAZE DIN: 708g / 25oz
  • TEŽINA DRUGE FAZE: 327 g / 11,5 oz
  • UKUPNA TEŽINA (G) INT: 1345 g / 47,4 oz
  • UKUPNA TEŽINA DIN: 1171 g / 41,3 oz
  • PRIKLJUČCI VISOKOG PRITISKA: 2 HP 7/16” UNF
  • PRIKLJUČCI NISKOG PRITISKA: 8 LP 7/16” UNF
  • VRSTA CRIJEVA: Superflex crijevo
  • POTROŠEN PLIN: Zrak
  • DUŽINA CRIJEVA: 75cm
Uporedi
Dostava i povrat robe
Imate pitanje o proizvodu?

Imate pitanje?

[contact-form-7 id="12" product-title="MARES REGULATOR FUSION 72X 416252"]
Rok isporuke:
11 Maja - 15 Maja
Garantovano bezbjedno plaćanje Trues Badge
SKU: 416252-3 Kategorija:

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300 KM.

POVRAT ROBE

Povrat robe u roku od 7 dana.

Bezbjedno plaćanje

Garantovano sigurno plaćanje.

Online podrška

Telefonska i online podrška.

Opis

Prva faza 72X

Prva faza 72X je robusna i kompaktna. Tijelo je izrađeno od hromiranog mesinga sa ‘bisernom’ završnom obradom. Odlikuje ga uravnotežena dijafragma za napredne, pouzdane performanse na bilo kojoj dubini. Postoji osam portova niskog pritiska: četiri horizontalna i četiri vertikalna . Svih osam je opremljeno “Natural DFC” za visok protok vazduha u svim uslovima. Mogućnosti konfiguracije za tehničko i rekreativno ronjenje su beskrajne. Dva porta visokog pritiska su unapred orijentisana za optimalnu upotrebu.

Prvi stepen 72X opremljen je Mares Auto-Sealing tehnologijom (AST), koja pruža odličnu zaštitu od prodora vode ili neželjenih supstanci. Vrlo jednostavno mehaničko rješenje održava unutrašnji mehanizam suhim i bez prepreka,

72X je dostupan u INT i DIN verzijama.

Druga faza Fusion

Druga faza Fusion je robusna i pouzdana. Tijelo je izrađeno od hromiranog mesinga sa bisernom završnom obradom. Ima visoke karakteristike toplotne provodljivosti, što ga čini idealnim za upotrebu u veoma hladnoj vodi .

Vortex Assisted Design (VAD) omogućava nesmetan protok vazduha i konstantno prirodno disanje na bilo kojoj dubini. Inovativni Twin Power System nudi dodatno podešavanje, omogućavajući roniocu da kontroliše brzinu protoka vazduha. Jednostavan obrt povećava protok vazduha kada je to potrebno.

Ultra drugi stepen je pneumatski balansiran sa PAD (Pneumatic Assisted Design) sistemom, koji nudi udobno disanje bez napora u svakoj situaciji.

Kombinacija PAD i Twin Power sistema zajedno sa mogućnošću podešavanja napora disanja pruža najbolje performanse uz maksimalnu udobnost, u svim uslovima i na bilo kojoj dubini.

Superflex crijevo povezuje prvi stepen sa drugim stepenom i pruža podršku i fleksibilnost za udobno ronjenje.

Dostupan i kao Octopus sa istim karakteristikama.

Zadovoljava i premašuje zahtjeve Norsok U-101 standarda do dubine od 200 m.

Godine 1949. Ludovico Mares dizajnirao je i proizveo svoje prve maske i podvodne puške s jednim snom i svrhom na umu: podijeliti svoju neobuzdanu strast prema moru i ronjenju s ostatkom svijeta. U trenutku svog osnivanja, Mares je bila samo jedna mala tvornica u Rapallu, ali sada, samo 60 godina kasnije, Italijanska kompanija dominira svijetom ronjenja i na čelu je novih i inovativnih tehnologija ronjenja. U proteklih šest decenija, Mares je prešao dug put, postižući nove ciljeve, odvodeći ronjenje do novih i ekstremnih visina i dubina. Ime Mares predstavlja samo najbolje u proizvodima za ronjenje. Vođen ovim principom, Mares je postao svjetski lider u proizvodnji i distribuciji najsavremenije ronilačke opreme, te kontinuirano postavlja nove industrijske standarde. Konstantno ulaganje u inovacije, neprestana, strpljiva istraživanja u području proizvodnih materijala i procesa, u kombinaciji sa stručnošću osoblja i kreativnim, profesionalnim pristupom osiguravaju Maresu vodeću poziciju i čine brend sinonimom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti . . Najbolje od Maresa je upakovano u svaki proizvod kako bi se zadovoljile potrebe svakog pojedinačnog ronioca. Uživajte u ronjenju uz napredne performanse kroz vrhunsku tehnologiju: to je Mares misija.

Dodatne informacije
Težina 1,5 kg
Boja

Crna

Recenzije (0)
0 ★
0 Ocjena
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Još uvijek nema recenzija

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Dostava robe

DOSTAVA

Dostava se vrši brzom poštom u roku naznčenom prilikom narudžbe, izuzev vikenda. Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 300 KM, a za iznose do 300 KM, dostava je 8 KM.

PLAĆANJE
  • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju robe.
  • Plaćanje virmanom - uplata na račun.
  • Plaćanje karticama - sistem u pripremi.
  • Plaćanje na rate - sistem u pripremi.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu