MARES RONILAČKI KOMPJUTER GENIUS 414139

Proizvod je dostupan

1.650,00 KM

Close
Price Summary
  • 1.650,00 KM
  • 1.650,00 KM
  • 1.650,00 KM
Požurite, ostalo je je još samo 1 komada.

Mares Genius ronilački računar pruža potrebe tehničkih ronilaca koji koriste Trimix i Nitrox smjese s višestrukim promjenama, omogućujući optimizaciju dekompresije i donjih vremena na temelju opskrbe plinom. Njegova sposobnost prilagođavanja dekompresije na temelju korištenih plinova pruža značajne sigurnosne koristi.

Prikaz boja je vrlo vidljiv u svim uvjetima, a intuitivni izbornik sučelja s velikim tipkama olakšava upotrebu. Mares Genius idealan je izbor za tehničke ronioce koji žele poboljšati svoje ronjenje.

Glavne karakteristike Genius ronilačkog računara su:

•ZH-L16C algoritam sa faktorima gradijenta i prediktivnim multigasima
•Nitrox i Trimix sposobni, do 5 plinova
•Prikaz visoke rezolucije u punoj boji
•Integriranje podataka bez gubitaka za do pet predajnika
•Tlak kodiranog spremnika u boji za lako čitljivost
•Način donjeg tajmera sa resetibilnom prosječnom dubinom i stopwatch-om
•Dekompresionski planer ronjenja s dodatnom funkcijom površinskog intervala

Uporedi
Dostava i povrat robe
Imate pitanje o proizvodu?

Imate pitanje?

[contact-form-7 id="12" product-title="MARES RONILAČKI KOMPJUTER GENIUS 414139"]
Rok isporuke:
07 Maja - 11 Maja
Garantovano bezbjedno plaćanje Trues Badge
Kataloški broj: 414139 SKU: 414139-217 Kategorija:

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300 KM.

POVRAT ROBE

Povrat robe u roku od 7 dana.

Bezbjedno plaćanje

Garantovano sigurno plaćanje.

Online podrška

Telefonska i online podrška.

Opis

Genius Scuba Dive Computer svestrani je alat koji omogućava roniocima da upravljaju Trimix i Nitrox ronjenja s promjenama plina. Sa kapacitetom da prima podatke iz pet sondi visokog pritiska, omogućava integrirano upravljanje opskrbom plinom, optimiziranje vremena donjeg i dekompresije na temelju preostalog plina. Računar koristi napredni ZH-L16C Dekompresija Algoritam sa 16 tkanina i diferenciranim brzinama uspona na temelju nadmorske visine. Uz to, Gradient Factor može se izmijeniti kako bi se prilagodila krivulja dekompresije, a parametri poput dubokih zaustavljanja mogu se odabrati ili izostaviti za ograničavanje formiranja mikro mjehurića.

Mares Genius ima zaslon u boji od kaljeno mineralno staklo otporno na ogrebotines lako dostupnim tipkama pogodnim za upotrebu s vodootpornim rukavicama. 2,7-inčni dijagonalni zaslon s pozadinskim osvjetljenjem zaštićen je mineralnim staklom otpornim na ogrebotine i sadrži tri horizontalne zone prikaza podataka s izborom dva opsega za prikaz prednjih podataka. Rezolucija je QVGA 320 x 240 sa 256.000 boja i svjetline od 420 cd / m2.

Računar ima dva odabrana načina: Ronjenje i Gauge-Bottom Timer, što ga čini korisnim alatom za sigurnosnu kopiju u svim situacijama. U režimu za ronjenje Mares Genius podržava Trimix i Nitrox ronjenje s razinama kisika u rasponu od 6% do 99%, a prikazuje sve potrebne podatke o ronjenju, uključujući trenutne, prosječne, i maksimalna dubina, vrijeme u minutama i sekundama, kalkulacije temperature i dekompresije. Do pet različitih smjesa plina može se upravljati tijekom ronjenja za optimiziranu dekompresiju i dno vremena.

Mares Genius opremljen je prediktivnim način promjene plina, signalizirajući potrebu za promjenom plina kako se približava visina prekidača. Uz neobavezne sonde visokog pritiska, korisnici mogu unijeti volumen pojedinačnih cilindara i nadzirati stvarnu potrošnju plina u litrema, optimizirajući opskrbu plinom, dno i dekompresiju. Nakon odabira smjese za disanje, prikaz prikazuje i djelomični pritisak O2 i Maksimalni operativni dup ( MOD ). Dostupna je i funkcija kompasa, pružajući magnetnu Sjevernu indikaciju.

Za ronjenje na nadmorskoj visini do 3.700m, ronilački računar Mares Genius omogućava korisnicima da postave visinu i automatski izračunavaju dekompresiju. Audible i vizualni alarmi mogu se prilagoditi prema korisničkim preferencijama. In Deblji način rada za drvo-Bottom, računalo pruža podatke o pritisku i dodatne značajke poput kompasa, prosječne dubine i stopwatch-a koji se mogu resetirati.

The The Plannerski način omogućava korisnicima da simuliraju dekompresiju više ronjenja i postavljaju površinske intervale između njih. Mares Genius dolazi s Bluetooth vezom koja komunicira direktno s mares aplikacijom, ili MySSI App za preuzimanje podataka dnevnika i ažuriranja firmvera na vašim pametnim uređajima ( Bluetooth veza se ne može koristiti s PC / MAC-om za prijenos podataka ).

Genij dolazi s namjenskim isječkom i USB kablom koji vam omogućava preuzimanje podataka o knjigama i primanje ažuriranja firmvera. Korištenjem programa za ronjenje mares ( PC ) i namjenskog Genius isječka i kabela, podaci se mogu prenijeti između Genija i programa ronjenja.

Tehničke specifikacije Mares Genius Computer:

•Softver: ZH-L16C 16 tkanina sa faktorom gradijenta
•Broj odabranih gasova: 5
•Probe pritiska: da, do 5
•Trimix: da
•Nitrox: da, 21-99% O2
•Modi: Scuba, Gauge
•Maksimalna radna dubina: 150m
•Nadoknada visine: priručnik
•Alarme: Audio / Video selekcija
•Sučelje: neobavezno
•Memorija: 1000 sati sa uzorkovanjem svakih 5”
•Prikaži: 2,7 ” LCD u boji
•Baterija: punjiva

Godine 1949. Ludovico Mares dizajnirao je i proizveo svoje prve maske i podvodne puške s jednim snom i svrhom na umu: podijeliti svoju neobuzdanu strast prema moru i ronjenju s ostatkom svijeta. U trenutku svog osnivanja, Mares je bila samo jedna mala tvornica u Rapallu, ali sada, samo 60 godina kasnije, Italijanska kompanija dominira svijetom ronjenja i na čelu je novih i inovativnih tehnologija ronjenja. U proteklih šest decenija, Mares je prešao dug put, postižući nove ciljeve, odvodeći ronjenje do novih i ekstremnih visina i dubina. Ime Mares predstavlja samo najbolje u proizvodima za ronjenje. Vođen ovim principom, Mares je postao svjetski lider u proizvodnji i distribuciji najsavremenije ronilačke opreme, te kontinuirano postavlja nove industrijske standarde. Konstantno ulaganje u inovacije, neprestana, strpljiva istraživanja u području proizvodnih materijala i procesa, u kombinaciji sa stručnošću osoblja i kreativnim, profesionalnim pristupom osiguravaju Maresu vodeću poziciju i čine brend sinonimom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti . . Najbolje od Maresa je upakovano u svaki proizvod kako bi se zadovoljile potrebe svakog pojedinačnog ronioca. Uživajte u ronjenju uz napredne performanse kroz vrhunsku tehnologiju: to je Mares misija.

Recenzije (0)
0 ★
0 Ocjena
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

Još uvijek nema recenzija

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Dostava robe

DOSTAVA

Dostava se vrši brzom poštom u roku naznčenom prilikom narudžbe, izuzev vikenda. Dostava je besplatna za sve narudžbe čija vrijednost prelazi 300 KM, a za iznose do 300 KM, dostava je 8 KM.

PLAĆANJE
  • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju robe.
  • Plaćanje virmanom - uplata na račun.
  • Plaćanje karticama - sistem u pripremi.
  • Plaćanje na rate - sistem u pripremi.
</p

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu