Uslovi kupovine

Kupovina
Kupovina putem sajta www.trbadventure.com je laka i jednostavna. Izaberite proizvod koje želite i slijedite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženu uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona, aplikacije viber, whatsapp ili messenger kao i putem email-a ili društvenih mreža. Sve porudžbe koje su primljene do 14h biće poslate istog dana, a sve porudžbe poslije 14h biće poslate sledeći radni dan.

Cijene
Sve cijene su izražene u KM sa PDV-om.
Zadržavamo puno pravo izmjene cijena u bilo kom trenutku.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši gotovinski – prilikom preuzimanja robe, virmanom na račun, a dodatni načini plaćanja su u pripremi.

Dostava
Dostava se vrši vozilima kurirske službe.
Zadržavamo prava promjene načina dostave i/ili kurirske službe u bilo kom trenutku.

Garancija
Roba koja posjeduje fabričku garanciju se isporučuje sa popunjenim garantnim listom i jasno naznačenim uslovma i vremenom trajanja garancije. Ukoliko roba nema naznačen period garancije, ne podliježe garanciji.

Reklamacija
Vršimo detaljan pregled robe prije slanja sa ciljem smanjenja broja reklamacija i neugodnosti. Ukoliko ipak dodje do potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u naš maloprodajni objekat ili u najbliži ovlašteni servis ako je naznačen na garantnom listu.

Povrat robe – 100% garancija
Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

Zaštita privatnosti
U ime Internet prodavnice www.trbadventure.com odnosno firme TRB Adventure d.o.o., obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.trbadventure.com kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.

Scroll To Top
Close
Close
Close

Korpa

Korpa je prazna!

Nastavite kupovinu